Loredana Groza a răbufnit după ce fanii i-au spus că s-a transformat total. Artista a făcut dezvăluiri controversate despre operaţiile estetice: N-am nicio intervenţie!

Loredana şi-a umit fanii după ce a declarat recent că nu are nicio intervenţe chirurgicală care ar fi înfrumuseţat-o. Declaraţia survine după ce noul look al vedetei a fost intens comentat de internauţi.

10 iul. 2021, 18:35

Loredana Groza a răbufnit după ce fanii i-au spus că s-a transformat total.  Cântăreața a spus că pune mare preț pe îngrijirea zilnică, pe sport, mâncare simplă, gânduri pozitive și meditație, toate acestea fiind în spatele transformării sale.

Loredana Groza a răbufnit după ce fanii i-au spus că s-a transformat total. Artista a făcut dezvăluiri controversate despre operaţiile estetice: N-am nicio intrvenţie!

”Nu am nicio operație estetică

. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor.

Cu toții ne tranformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici”, a povestit Loredana.

Cu toate acestea, Loredana Groza recunoaște că a mers în cabinetul medicului estetician, a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajută să își mențină pielea tânără.

Iată câteva dintre comentariile internauţilor care au făcut-o să reacţioneze pe artistă:.

„Buzele nu sunt cam mari și vizibil injectate? (…) Cine ești? Nu te mai recunoaștem… (…) Doamne, ce face chirurgia estetică din om! Ce mult o să regretați schimbările astea!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor apărute pe conturile ei oficiale de socializare.

Iată câteva imagini cu artista, de-a lungul anilor. Diferenţele pot fi sesizate cu ochiul liber.

Citeşte şi: Loredana Groza, o nouă manea în colaborare cu cei mai de seamă artişti din domeniu

Citeşte şi: Imagini neretuşate cu Loredana Groza. Cum arată artista fără niciun filtru pe faţă


loading...
Partenerii noștri