Loredana Groza, atacată violent de Carmen Rădulescu. E război în showbiz: „Nici bună ziua nu ştie să dea!”

Carmen Rădulescu a făcut mai multe declaraţii dure despre Loredana Groza, la o emisiune de televiziune în care a fost provocată să vorbească despre colega ei de generație.

02 apr. 2024, 15:51
Loredana Groza, atacată violent de Carmen Rădulescu. E război în showbiz: „Nici bună ziua nu ştie să dea!”
Loredana Groza, atacată violent de Carmen Rădulescu. E război în showbiz: "Nici bună ziua nu ştie să dea!"

Loredana Groza, atacată violent de Carmen Rădulescu. Moderatorii emisiunii de dimineaţă de la Senso TV, „Matinal pe roți”, au observat că pe invitata lor o deranjează atunci când vorbesc despre evoluția Loredanei Groza.

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat. Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: săru’mâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea! Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om! Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are!”, a declarat Carmen Rădulescu.

Citeşte şi: ANAF investighează sumele uriaşe obţinute de Nicolae Guţă în urma unui live pe TikTok. Cu câţi bani va rămâne manelistul din cei 180.000 de euro strânşi în 4 ore

Loredana Groza s-a lansat la vârsta de 16 ani, în 1986, când a participat pentru prima oară la Festivalul de la Mamaia, unde a câștigat „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria festivalului. Între timp, ajunsă la 53 de ani, vedeta este una dintre cele mai iubite artiste din România. În cadrul unui podcast,  a vorbit despre perioada în care a vândut 1,5 milioane de albume (albumul „Bună seara, iubite!”) și despre cât a încasat atunci.

„Acest album „Bună seara, iubite!” s-a vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Îți dai seama… Un record absolut. Discuri cumpărate fizic. Și costa ceva un disc, să știi. Nu mă așteptam să mă îmbogățesc. Sunt mulți artiști care vin la mine, să colaborăm, muzicieni, artiști… Dar noi cât câștigăm? Înainte să facă ceva. Mi se pare o întrebare… Cred că oamenii ar trebui să înțeleagă că înainte să ceri ceva trebuie să dai ceva. Și să nu aștepți ceva în schimb. Pentru că numai atunci se leagă lucrurile. Atunci Universul lucrează pentru tine. Când aștepți ceva în schimb, lucrul este făcut de mântuială”, a spus Loredana Groza.