Loredana Groza, despre ţinutele îndrăzneţe: „O femeie este frumoasă şi la cratiţă şi în alte zone… întunecate”

Loredana Groza își uimește fanii cu look-urile sale din ce în ce mai îndrăznețe. Vedeta face senzație pe rețelele de socializare cu ținutele sale provocatoare și cu decolteurile adânci.

20 dec. 2019, 18:44

Loredana a vorbit despre valul de simpatie, dar și de critici pe care îl stârnesc aparițiile sale. „Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spune Loredana.

 

„Nu există femeie care să nu fie frumoasă, doar că nu avem încredere în frumusețea noastră. Fiecare frumusețe e specială, iar dacă găsești acel atu care te face specială, cred că ești imbatabilă. Iar când ești imbatabilă ai succes și când ești la serviciu și acasă, și la cratiță și în alte zone… întunecate”, spune Loredana.


loading...