Loredana Groza le târăşte pe Daniela Gyorfi şi Monica Anghel prin tribunal

Extrem de supărată că este acuzată de "furt", în procesul pe care îl are cu Gabi Luncă, Loredana Groza le-a demonstrat judecătorilor că piesa "Cip-Cirip" a fost cântată de mai mulţi artişti.

20 mai 2014, 08:15
Loredana Groza le târăşte pe Daniela Gyorfi şi Monica Anghel prin tribunal

Loredana a fost chemată în instanţă de cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă, scrie ziarulring.ro. Aceasta susţine că Loredana a cântat ani la rând piesa „Cip-Cirip„, care de fapt ar fi piesa ei „Într-o zi la poarta mea”, fără să îi ceară acordul folosirii.

Citeşte şi Loredana Groza, dată în judecată de Gabi Luncă VIDEO

Dupa ce parata a venit cu mai multe dovezi care atesta ca a cerut drepturi de autor pe albumul care contine si piesa cu pricina, melodie trecuta ca fiind preluare folclorica, Loredana a sustinut in instanta ca si Monica Anghel si Daniela Gyorfi sa fie date in judecata pentru ca au interpretat in trecut aceeasi piesa.

Citeşte şi La asta nu te aşteptai. Loredana vrea să devină mamă la 43 de ani

„Niciodată nu am spus că e melodia mea. Eu sunt interpretă, dacă Loredana a luat-o de la Enescu, nu e vina ei. Această piesă am cântat-o în 1991, la Festivalul Mamaia, unde am câştigat şi premiu. În 1991, am colaborat cu Adrian Enescu şi cu Ionel Tudor… De piesa asta nici nu am întrebat nimic, nu aveam de ce… Eu am participat cu ea. Ştiam că o mai cântă şi Loredana, şi Monica. Nu ştiu nimic despre procesul ăsta… Dacă Loredana nu şi-a asumat versurile şi linia melodică nu are ce să-i facă. Dar eu nu înţeleg de ce doamna Gabi Luncă trebuie să vină în 2014 să dea în judecată pentru o melodie care e de nu ştiu câţi ani… Dar de ce nu s-a dus la Enescu, să discute cu el?! Nu cred că Adrian Enescu a furat versurile de la Gabi Luncă„, a afirmat Daniela Gyorfi.