Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep

Loredana Groza este în cea mai bună formă. Artista a fost luată cu ambulanţa, dar starea ei nu pare să fie una foarte gravă din moment ce a găsit puterea să-şi anunţe fanii, postând, pe reţelele sociale, o poză din ambulanţă.

19 sept. 2021, 13:24
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep

Loredana Groza nu a dat explicaţii referitoare la motivul pentru care a fost necesară intervenţia ambulanţei. Singurul comentariu la poză a fost: „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x„.

Mesajele la postare au curs. Internauţii i-au urat însănătoşire grabnică şi au pus întrebări referitoare la motivul care a adus-o în această stare, dar, deocamdată, artista nu a dat şi alte detalii.

Loredana Groza, despre nunta Simonei Halep: „O zi memorabilă”

Loredana a fost unul dintre artiştii care au întreţinut atmosfera la nunta Simonei Halep, alături de Dan Bittman şi formaţia Pindu. Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (44 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli.

Citeste si Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani, internate după ce s-au infectat cu coronavirus. Cântăreaţa de muzică populară era vaccinată cu schema completă

Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a spus Loredana, înaintea evenimentului.

După eveniment, Loredana a declarat pentru Antena 3: „A fost o noapte magică. A fost absolut minunată atmosfera. De la invitați, de la felul în care a fost aranjată locația și, bineînțeles, faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puțin din momentul în care am apărut pe scenă și până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece„, a adăugat artista.

Citeste si Angela Similea, mesaj emoţionant după moartea lui Dorin Anastasiu: „Purta în el o inimă de copil”