Loredana Groza, mesaj emoționant! „Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!” VIDEO

Loredana Groza a postat un mesaj emoționant în memoria lui Ion Caramitru, amintind de celebrul duet cu actorul pentru melodia "Bună seara, Iubito!". Cântăreața a publicat pe Facebook versurile cunoscutului cântec din 1988, compus de Adrian Enescu, pe textul lui Lucian Avramescu.

06 sept. 2021, 10:45
Loredana Groza, mesaj emoționant! „Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!” VIDEO

Loredana Groza, mesaj emoționant! Cântăreața a scris pe Facebook un mesaj emoţionant la despărţirea de Ion Caramitru. „Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, Să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!”, este mesajul postat de artistă.

Loredana Groza, mesaj emoționant!

Ion Caramitru, 79 de ani a murit duminică, la Spitalul Elias. A fost Hamlet, Prospero în „Furtuna” de Shakespeare, Luchian în filmul cu acelaşi nume de Nicolae Mărgineanu, Count Fontana în „Amen” de Costa Gavras, Radu Comşa în „Întunecare” de Alexandru Tatos, Gheorghidiu în filmul „Între oglinzi paralele” şi Socrate în „Declaraţie de dragoste”. A fost directorul Teatrului Naţional Bucureşti şi preşedintele Uniunii Teatrale din România, ministru al Culturii între 1996 şi 2000, şi unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale.

Averea imensă lăsată în urmă de Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

Ion Caramitru s-a născut pe 9 martie 1942, în București. Celebrul actor a fost ministru al Culturii între anii 1996 și 2000, în cabinetul Victor Ciorbea. Ion Caramitru este căsătorit cu actrița Micaela Caracaș și au împreună trei băieți: Ștefan, Matei și Andrei Caramitru. Marele actor Ion Caramitru a murit, duminică, la vârsta de 79 de ani. El era internat în spital de mai multe săptămâni. Ion Caramitru se afla în spital, luptându-se, se pare, cu un stafilococ foarte rezistent şi în faţa antibioticelor.