Loredana Groza, prima reacţie după ce s-a aflat că are Covid-19. Mesaj pentru fani

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe conturile de socializare, duminică, o imagine cu ea din ambulanță! Artista a spus că se simte în siguranță după ce a ajuns pe mâinile medicilor!

21 sept. 2021, 15:03
Loredana Groza, prima reacţie după ce s-a aflat că are Covid-19. Mesaj pentru fani

Loredana Groza, prima reacţie după ce s-a aflat că are Covid-19. Artista a postat, marţi, pe contul său de Instagram un mesaj, alături de o fotografie. Vedeta a mărturisit că a avut o perioadă încărcată, iar corpul său a cedat. Cel mai probabil, va avea nevoie de o perioadă de pauză în care va trebui să se recupereze pentru a putea urca din nou pe scenă și a participa la filmări.

Loredana Groza, prima reacţie după ce s-a aflat că are Covid-19

„Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all! Loredana”, a fost mesajul postat de Loredana Groza.

Loredana Groza este internată la Institutul Matei Balş

Loredana Groza se află internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”. Artista a publicat o poză din Ambulanță, fără a da niciun detaliu referitor la starea ei de sănătate. Singurul comentariu la poză a fost „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude”.Vedeta a fost unul dintre artiştii care au întreţinut atmosfera la nunta Simonei Halep, alături de Dan Bittman şi Pindu.