Loredana în Playboy: „Femeile trebuie în primul rând excitate. Sexul e ca vinul”

În anul 2000, Loredana Groza poza în revista "Playboy". Numărul acela s-a vândut în peste 150.000 de exemplare, iar ecourile destăinuirilor de atunci au rămas până azi.

28 ian. 2014, 07:36
Loredana în Playboy: „Femeile trebuie în primul rând excitate. Sexul e ca vinul”

În interviul acordat revistei cu iepuraşi, Lori a vorbit despre „orgasmul multiplu” şi despre sex care „este ca vinul”, spunea ea.

Au trecut aproape 14 ani de atunci, însă Loredana nu şi-a schimbat punctul de vedere. Invitată la Kanal D, artista şi-a reiterat afirmaţia că sexul „este ca vinul: cu cât trece timpul, cu atât devine mai bun. Ar fi rău să fie mai interesantă treaba la 20 de ani şi după aceea să stai să te plictiseşti”.

Iar experienţa a învăţat-o pe îndrăgita artistă, care şi acum susţine concerte cu casa închisă, că „Femeile trebuie, în primul rând, excitate la creier şi abia apoi la alte creiere mai mici”.

Urmând exemplului părinţilor ei, căsătoriţi de 47 de ani, Loredana şi-a dorit şi este femeia unui singur bărbat, iar, în ceea ce priveşte repetarea experienţei „Playboy”, spune că nu ar mai poza a doua oară în revistă. „Aia a fost atunci”, a explicat Loredana.

Sursa: libertatea.ro