Loredana Radu, avocata din dosarul lui Onţanu, a vrut să fenteze testul poligraf

Avocata care oficializa afacerile cu terenuri pentru Onţanu, acuzată că a vrut să fenteze testul poligraf. Loredana Radu, care ar fi fost părtaşă la retrocedările pe sub mână ale unor terenuri, a cerut să fie testată de anchetatori, la audieri. A fost însă prinsă că voia să înveţe să păcălească poligraful.

04 iul. 2016, 07:59
Loredana Radu, avocata din dosarul lui Onţanu, a vrut să fenteze testul poligraf

Acuzată de complicitate la spălare de bani şi dare de mită, avocata a susţinut că vrea să fie testată la DNA cu testul poligraf pentru a demonstra faptul că nu minte.

Anchetatorii au fost de acord, însă au descoperit cu trei zile înainte de testare că Loredana Radu a solicitat în arestul la domiciliu un psiholog cu care să exerseze testarea poligraf, transmite România TV

Citeşte şi: Neculai Onţanu, două noi dosare penale pentru fapte de corupţie

Această întâmplare au determinat anchetatorii să o acuze de faptul că vrea să înveţe cum funcţionează un astfel de test şi cum să-l fenteze.

În ziua în care avocata ar fi trebuit să fie supusă testării, Loredana Radu i-a contestat pe toţi experţii DNA şi, în cele din urma, a refuzat şi să fie testată cu poligraful, probă pe care iniţial o solicitase în apărare.