Lorena Balaci, GEST EXTREM după parastasul de 40 de zile. Ce a făcut fiica cea mare a lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, a făcut un gest extrem, după parastasul de 40 de zile. Blondina şi-a donat toate hainele colorate, a renunţat să se mai machieze, ba chiar nici la petreceri nu mai merge.

10 dec. 2018, 19:09
Lorena Balaci, GEST EXTREM după parastasul de 40 de zile. Ce a făcut fiica cea mare a lui Ilie Balaci

Lorena Balaci a vorbit pentru Click! despre deciziile pe care le-a luat, după ce tatăl ei, Ilie Balaci, a murit.

„Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii, sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit”, a declarat Lorena Balaci.

Gestul ULUITOR făcut de Lorena Balaci. Ce şi-a tatuat pe mână după decesul lui Ilie Balaci

„Tata nu se plângea niciodată. Nu l-am auzit să ne spună că îl doare ceva. Din trei în trei luni el făcea diferite analize şi investigaţii. A suferit un infarct miocardic posterior şi asta a fost. Am crezut că medicii îl vor resuscita. Am sperat până în ultimul minut. Când finul meu mi-a spus că de 20 de minute medicii nu-i găsesc pulsul, mi-am dat seama că totul e pierdut”, a mai spus Lorena Balaci.