Lorena Balaci, la URGENŢĂ. Fiica lui Ilie Balaci, SFÂŞIATĂ de UN CÂINE

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, a trecut printr-o experiență neplăcută zilele acestea, fiind mușcată de câinele unui vecin.

05 iul. 2017, 10:22
Lorena Balaci, la URGENŢĂ. Fiica lui Ilie Balaci, SFÂŞIATĂ de UN CÂINE

Lorena Balaci, care a fost căsătorită cu fotbalistul Eugen Trică, de care a divorțat după 17 ani, a trecut prin momente cumplite, după ce a fost mușcată de câinele unui vecin.

„Mă întorceam acasă, câîinele vecinului a scăpat din curte şi s-a gâdnit că vrea să se joace cu mine şi m-a muşcat. M-a muşcat foarte rău, am cinci copci la o mână.

Am avut noroc pentru că muşcătura a fost aproape de un tendon. Ideea este că vecinul uitase poarta deschisă, el era afară. În momentul în care eu am stat faţă în faţă cu câinele vecinul nu era foarte aproape. Abia după ce mi-am tras mâna din gura câinelui a vrut să mă muşte de picior, dar am avut noroc ca am avut o rochie largă.

M-au paralizat şi durerea şi frica. Da, este un câine agresiv. I-am spus de multe ori că este un câine prost. Lătra şi se repezea la oameni prin gard. Eu i-am atras atenţia de multe ori” a declarat Lorena Balaci la o emisiune tv.