Lorena Balaci, mămărturisiri CUTREMURĂTOARE. De ce nu a şters din telefon numărul TATĂLUI EI

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, este în continuare afectată de dispariţia fostul mare fotbalist al României.

20 dec. 2018, 07:49
Lorena Balaci, mămărturisiri CUTREMURĂTOARE. De ce nu a şters din telefon numărul TATĂLUI EI

Lorena Balaci a declarat că încă are momente în care vrea să-şi sune tatăl. Aceasta spune că e încă „în perioada de negaţie”, având senzaţia că tatăl său e plecat şi că se va întoarce.

„E încă dureros, pentru că eu sunt încă în perioada aia de negaţie. Am senzaţie că tata e plecat şi că va trebui să se întoarcă. Sigur că mă întâlnesc cu realitatea când merg la cimitir, nu ştiu ce să zic. Oricum, cum am mai spus de atâtea ori, legendele nu mor. Tata trăieşte puţin prin mine, puţin prin sora mea, puţin prin copiii noştri. Trăieşte prin jucătorii care îi duc numele şi cariera mai departe. Nici nu am şters numărul lui din telefon. Este primul la numere favorite. Eu am mai spus-o şi repet. Eu nu mi-am pierdut tatăl, ci cel mai bun prieten. Relaţia dintre mine şi tata era de cei mai buni prieteni”, a declarat Lorena Balaci.

Lorena Balaci, MESAJ SFÂŞIETOR la aproape DOUĂ LUNI de la moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci a dat lovitra de start a meciului Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, 2-0, disputat, miercuri, în etapa a 20-a din Liga 1. Tot miercuri a avut loc prima ediţie a Galei Ilie Balaci, eveniment organitar de AJF Dolj şi Primăria Craiova, în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai buni juniori din judeţ.