Lorena, fiică de diplomat şi prostituată celebră în Bucureşti, s-a fotografiat în ipostaze SCANDALOASE VIDEO

Noi imagini scandaloase cu fata de ambasador care se prostituează în Bucureşti. Ea s-a fotografiat îmbrăcată în bani şi se laudă că lunar face mii de euro din cea mai veche meserie.

01 mai 2015, 10:47

Clienţii o ştiu sub numele de Lorena sau Melissa, dar în viaţa de zi cu zi o cheamă Bianca, informează România TV. După ce tatăl ei adoptiv, fostul diplomat Gheorghe Stoica, a renegat-o, Bianca a devenit cea mai cunoscută prostituată din Bucureşti.

Citeşte şi Cea mai înaltă escortă din România prestează în Bucureşti. Senzaţiile clienţilor care i-au trecut pragul FOTO

După ce povestea ei a ajuns subiectul principal al mai multor emisiuni tv, numărul clienţilor a crescut, iar tânăra a ajuns să câştige mii de euro pe lună, scrie Wowbiz.

„Am ales această meserie pentru faptul că am un copil. Munca asta o fac de 4 ani, desi am o diploma de traducator de spaniolă, deci am studii”, spunea Lorena.

Cu toate că se fotografiază îmbrăcată în bani, fostul ei iubit susţine că ea nu se descurcă foarte bine, ba chiar are şi datorii. „Banii ăia erau făcuti de mine. Din câte ştiu eu, Bianca are acum datorii mari, o cam caută băieţii”, a declarat bărbatul. Tânăra s-a despărţit recent de iubitul ei după o relaţie de câţiva ani.