LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 ianuarie: Care este numărul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE. O nouă rundă a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminică, aceasta fiind prima extragere pe anul acesta.  În cursă au fost incluse bonurile emise între 1–31 decembrie 2015. 

17 ian. 2016, 17:25
LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 ianuarie: Care este numărul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt câştigătoare la prima exragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administ rare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, la sediile ANAF. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei și vor fi acordate maxim 100 de premii.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. În cazul în care numărul bonurilor câștigătoare trece de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, al Loteriei Române, dar și pe site-ul ANAF.