LOTERIA BONURILOR FISCALE 20 OCTOMBRIE 2019. Verifică dacă ai un bon câştigător UPDATE

Publicat: Duminică, 20 Octombrie 2019 10:33 // Actualizat: Luni, 21 Octombrie 2019 13:06 // Sursa: romaniatv.net

LOTERIA BONURILOR FISCALE 20 OCTOMBRIE 2019.  Site.ul www.loto.ro anunţă  căLoteria bonurilor fiscale continuă cu o nouă extragere duminică, fiind extras bonul câştigător aferent lunii septembrie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 20 OCTOMBRIE 2019. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare. Rezultatele extragerii sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. 

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de o lună, iar posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea 'Conform cu originalul', pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Un proiect legislativ propune ca la fiecare extragere a Loteriei bonurilor, cele mai multe premii în bani să fie acordate pentru bonurile câștigătoare cu valoare mică, iar cele mai puține - pentru bonurile cu valoare mare. Măsura este pregătită pentru a spori atractivitatea loteriei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 oct 17:09
Răspunde | Votează email 0 email
ASANACHESCU DESPINA
Unde se gasesc cele 2 valori pentru extragerea din 20 oct? Ati afisat o singura valoare, care s-ar incadra in procentul de 20%, restul de 80% pt. valorile cuprinse intre 1-99, unde sunt?Multumesc!
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H