Loteria bonurilor fiscale 2017: 12 persoane au câştigat câte 70.097 lei la extragerea de Revelion

Ministerul Finanţelor a anunţat luni că 12 persoane au câştigat câte 70.097 lei net, după reţinerea impozitului, la extragerea de revelion a loteriei bonurilor fiscale.

13 feb. 2017, 13:46
Loteria bonurilor fiscale 2017: 12 persoane au câştigat câte 70.097 lei la extragerea de Revelion

Loteria bonurilor fiscale 2017: La extragerea specială a loteriei bonurilor fiscale din 31 decembrie 2016 au participat toate bonurile fiscale emise între 17 aprilie şi 15 decembrie, fondul total de premiere fiind de un milion de lei.

La prima extragere lunară din acest an a loteriei fiscale au ieşit câştigătoare bonurile în valoare de 706 lei emise pe 7 decembrie.

Anul trecut au fost organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Selecţia câştigătorilor este realizată în două etape. Prima etapă constă în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.