LOTERIA BONURILOR FISCALE: 70 de persoane au făcut plăţi căştigătoare cu carduri MasterCard sau Maestro

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Un număr de 70 persoane au efectuat plăți cu cardurile MasterCard sau Maestro în valoare de 364 lei până la 364,99 lei în data de 23 iulie, realizând astfel tranzacții eligibile pentru premiere în cadrul celei mai recente etape a Loteriei Bonurilor Fiscale, potrivit unui comunicat al companiei.

18 aug. 2015, 11:29
LOTERIA BONURILOR FISCALE: 70 de persoane au făcut plăţi căştigătoare cu carduri MasterCard sau Maestro

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Tranzacții eligibile pentru premiile oferite în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale au fost realizate în capitală și în orașe mari precum Cluj-Napoca, Craiova, Brașov sau Iași, însă au fost înregistrate tranzacții și în localități mai mici, precum Slobozia, Năvodari, Râșnov, Sfântul Gheorghe sau Lehliu Gară.

Bonurile în valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au ieşit câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cu premii în valoare totală de 1 milion de lei, efectuată pentru bonurile emise în perioada 1-31 iulie.

Rezultatele extragerii de duminică vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.