LOTERIA BONURILOR FISCALE: Câţi câştigători au revendicat premiul la ultima extragere

Pentru Loteria bonurilor fiscale din 20 martie 2016 au fost depuse nouă cereri de revendicare a premiilor, astfel că valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărţirii fondului de premiere de un milion de lei la numărul de bonuri câştigătoare revendicate, este de 111.111 lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

29 apr. 2016, 09:36
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Câţi câştigători au revendicat premiul la ultima extragere

LOTERIA BONURILOR FISCALE: După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din 20 martie 2016 sunt nouă cereri de revendicare, nefiind astfel depăşit numărul maxim, de 100 de premii, stabilit de lege. (…) Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărţirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 de lei, la numărul total al bonurilor fiscale câştigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, de 111.111 lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%’, se precizează în comunicat.

În urma extragerii din 20 martie, au fost desemnate câştigătoare bonurile fiscale emise în 7 martie 2016, având valoarea de 293 de lei.

‘Ministerul Finanţelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu 19 mai 2016, după verificarea prealabilă de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală, a autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor’, se subliniază în comunicat