LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel mai ghinionist român

LOTERIA BONURILOR FISCALE va face mulţi români fericiţi, dar cu siguranţă vor fi mulţi ghinionişti. 

13 apr. 2015, 19:13

LOTERIA BONURILOR FISCALE a fost cu ghinion pentru un cititor din Bacău. Acesta ne-a trimis la redacţie un bon fiscal cu valoare de 5.99 lei, la doar o sutime de un câştig important. 

Trimite-ne  AICI materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF la studioul TV al Loteriei Române, în a doua zi de Paşte, de la ora 11.30, transmisă televizat în direct, valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului – cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului – 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului – cifrele 0, 0, 6.