LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel puţin 108 de tranzacţii câştigătoare făcute cu cardul

Posesorii de carduri Visa au efectuat 108 tranzacţii care pot fi câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale pentru februarie

21 mart. 2016, 11:55
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel puţin 108 de tranzacţii câştigătoare făcute cu cardul

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Persoanele care deţin carduri Visa au realizat 108 tranzacţii pe 7 februarie cu o valoare cuprinsă între 293 şi 293,99 lei fiecare, astfel că s-ar putea număra printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale dacă au păstrat dovada achitării cumpărăturilor.

La extragerea de duminică a loteriei au ieşit câştigătoare bonurile fiscale de pe 7 februarie, în valoare de 293 lei.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N.”Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Extragerea de duminică a vizat bonurile emise în luna februarie.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse de luni la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată la o dată ulterior anunţată o nouă extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.