Loteria bonurilor fiscale, extragerea de DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE. Bonurile câştigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile fiscale emise în data 11 septembrie 2018, cu o valoare de 875 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 21 octombrie 2018.

20 oct. 2018, 18:37
Loteria bonurilor fiscale, extragerea de DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE. Bonurile câştigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE. La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 septembrie 2018, iar fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Pe de altă parte, tot duminică, Loteria Naţională a organizat a doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară din data de 16 septembrie 2018, la care au participat bonurilor fiscale emise între 1 şi 31 august 2018. Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP) se pot consulta toate informaţiile referitoare la etapa a doua de selecţie câştigătorilor.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică 21 octombrie va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. Înregistrarea extragerii va fi difuzată pe TVR 1, începând cu ora 23:00.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Extragerea va avea două etape. În prima va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 30. În cea de-a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Românăpentru o perioadă de minim 30 de zile.