LOTERIA BONURILOR FISCALE. Extragerile aferente lunii decembrie vor avea loc duminică

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanțelor Publice (MFP) organizează o nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale duminică, 17 ianuarie 2016, pentru bonurile emise între 1 și 31 decembrie 2015, se arată într-un comunicat al MFP.

15 ian. 2016, 17:27
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Extragerile aferente lunii decembrie vor avea loc duminică

LOTERIA BONURILOR FISCALEFondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei din care vor fi acordate maximum 100 de premii.

„Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,00. Selecția câștigătorilor se face în două etape. Prima va avea loc duminică, 17 ianuarie a.c., și va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare”, se menționează în comunicatul MFP.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Pe de altă parte, Ministerul anunță, prin intermediul comunicatului de presă, că a virat vineri, 15 ianuarie, sumele aferente premiilor acordate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 octombrie 2015, la care au participat bonurile emise în septembrie 2015.

„Pentru această extragerea au fost depuse, în termenul legal de 30 de zile, 26 cereri de revendicare, însoțite de bonuri câștigătoare — emise în data de 16 septembrie 2015 și cu valoarea de 274 lei. Ministerul Finanțelor Publice a achitat 24 de premii în conturile bancare indicate de câștigători, în sumă netă de 32.404 de lei pentru fiecare. Suma a rezultat după reținerea impozitului prevăzut de reglementările în vigoare”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Loteria bonurilor fiscale. Câte extrageri vor avea loc în 2016 şi ce sumă de bani a fost pusă la bătaie