LOTERIA BONURILOR FISCALE: Opt pâini i-au adus unui bucureştean bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Şansa a ţinut partea săracului. Adică posesorii de bonuri fiscale în valoare de 6 lei, emise pe 7 februarie, anul acesta, vor intra în posesia câştigului cel mare: un milion de lei. Dar câte asemenea bonuri s-au emis în România la acea dată?

14 apr. 2015, 08:01
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Opt pâini i-au adus unui bucureştean bonul câştigător

Conform extragerii Loteriei bonurilor fiscale, care a avut loc ieri, deţinătorii unui bon fiscal de 6 lei, care a fost emis în data de 7 februarie, anul acesta, vor intra în posesia câştigului de un milion de lei, scrie libertatea.ro.

Câştigători sunt declaraţi cei care au bonuri fiscale între 6,00 lei şi 6,99 lei. Altfel spus, zecimalele nu contează: ai bon de 6,5 lei, emis pe 7 februarie, se consideră că este de 6,00 lei, la fel în cazul unui bon de 6,7 lei, 6,99 lei etc.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când şi cum vor primi banii CÂŞTIGĂTORII

Nu se ştie câţi posesori de asemenea bonuri câştigătoare vor revendica premiul. Până la închiderea ediţiei se anunţaseră deja cinci posesori de bonuri câştigătoare, din mai multe zone ale ţării.

Unul dintre ei, bucureşteanul Ioan Murariu, 66 de ani, a cumpărat în acea zi de februarie opt pâini de 0,75 de bani bucata, care au costat exact 6 lei.
Bonul este preţul a opt franzele
„Era într-o sâmbătă, iar soţia m-a trimis să cumpăr mai multă pâine, pentru un parastas. Aşa a fost să fie! Voi trimite bonul la ANAF şi voi aştepta să văd care este câştigul final…”, ne-a spus câştigătorul bucureştean.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE: Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare, va fi o extragere specială de Crăciun

Bonurile norocoase trebuie trimise la sediul ANAF al localităţii sau sectorului de care aparţine posesorul, în original, precum şi o copie după actul de identitate.

Plata se face în 60 de zile. Câştigul de un milion de lei se va împărţi în mod egal între posesorii tuturor bonurilor câştigătoare trimise la ANAF până la data de 13 mai 2015.