LOTERIA BONURILOR FISCALE. Peste 180 de persoane au făcut plăţi câştigătoare cu carduri VISA

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat, pe 5 august, un număr de 183 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 320 și 320,99 lei fiecare și s-ar putea afla printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, afirmă, luni, Visa Europe.

21 sept. 2015, 11:32
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Peste 180 de persoane au făcut plăţi câştigătoare cu carduri VISA

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Pentru a-și revendica premiile, bonurile fiscale câștigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

CITEŞTE ŞI LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile CÂŞTIGĂTOARE pentru luna august

După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.