LOTERIA BONURILOR FISCALE: Tragere specială de Sărbători

Monitorul Oficial a publicat, vineri, un Ordin al ministrului Finanţelor Publice, prin care ministerul organizează o nouă extragere ocazională în cadrul Loteriei bonurilor fiscale şi la care vor participa bonurile emise într-un interval de trei luni, extragerea fiind programată în 27 decembrie.

25 sept. 2015, 13:32
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Tragere specială de Sărbători

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Ministerul Finanţelor Publice va organiza o nouă extragere ocazională a Loteriei bonurilor, în luna decembrie, potrivit Ordinului MFP nr. 1151/2015, care a fost publicat, joi, în Monitorul Oficial.

Extragerea va avea loc în 27 decembrie, urmând să participe bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, fondul de premiere alocat acestei extrageri fiind de un milion lei.
„În data de 27 decembrie 2015 se organizează o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale. La extragerea prevăzută la alin. (1) participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între data de 1 septembrie şi data de 30 noiembrie 2015 care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 166/2015”, a arată în actul normativ.

În afară de extragerile lunare, autorităţile au posibilitatea, conform Ordonanţei Guvernului nr. 10/2015, de a organiza şi extrageri ocazionale: când sunt sărbători legale, când la extragerile lunare nu există câştigători două luni la rând, precum şi în alte situaţii stabilite prin Ordin al ministrului Finanţelor Publice.