Cât tupeu! Directorul Loteriei Române, Bogdan Pătru, face „extrageri” până iese ce trebuie. E disperat să-şi numească în funcţie învăţătoarea acuzată că îşi bătea elevii cu mătura! Concursul suspendat se reia cu aceeaşi femeie, unic candidat!

Bogdan Pătru, noul director al Loteriei Române, a scos la concurs funcția de șef la resurse umane, job pentru care a aplicat și Minodora Duneață, o fostă profesoară cu un trecut plin de scandaluri. Numa una-i norocoasă la concursurile organizate de noua conducere a Loteriei

04 mai 2022, 18:11
Cât tupeu! Directorul Loteriei Române, Bogdan Pătru, face „extrageri” până iese ce trebuie. E disperat să-şi numească în funcţie învăţătoarea acuzată că îşi bătea elevii cu mătura! Concursul suspendat se reia cu aceeaşi femeie, unic candidat!

Numirea controversată în fruntea Loteriei Romane a lui Bogdan Pătru, fost muncitor necalificat, conform CV-ului, începe să-și facă efectul. Ce se întâmplă acum cu concursul pentru un post-cheie, șef Resurse Umane peste mii de angajaţi.
Suspendat pe data de 23 martie 2022, concursul pentru ocuparea funcției de șef Resurse Umane se va desfășura, totuși, pe 6 mai anul curent, așa cum arată un anunț postat pe site-ul Loteriei Naționale. Surpriza abia acum urmează, că se pare că avem de-a face cu un „report” dubios, semnalat de presă.

Minodora Duneață-Dovlete și-a depus candidatura și la acest concurs, fiind, de fapt, singura aspirantă la postul de șef al departamentului Resurse Umane din cadrul Loteriei Naționale, companie cu peste 3000 de angajaţi, potrivit Fanatik.ro.

Într-un comunicat postat pe site-ul companiei, Loteria Română informa că s-a suspendat concursul respectiv. ”Începând cu data de 23.03.2022, concursul pentru ocuparea postului vacant de sef serviciu din cadrul Serviciului Resurse Umane, având ca dată de organizare a concursului 28.03.2022, se suspendă până la o dată ce va fi comunicată ulterior pe site-ul CNLR-SA”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Contactată de RomaniaTV.net în urmă cu aproximativ o lună, Minodora Duneaţă a fost de-a dreptul şocată de telefonul primit de la jurnalişti. Printre bâlbe şi ezitări, vizibil surprinsă de faptul că informaţia aranjamentelor puse la cale a devenit publică, ea a încercat din răsputeri să minta şi să nege într-un mod de-a dreptul pueril evidenţele.„Nu ştiu de unde aveţi aceste informatii. Mai mult ca sigur este o confuzie de nume. Nu cred ca e vorba despre mine, cine v-a spus? Nu am nicio legatură şi nicio relaţie cu domnul Bogdan Pătru.N-aţi înţeles bine. Eu nu sunt ceea ce se zice (şefă a Serviciului de Resurse Umane, n.red).” a fost reacția ei nervoasă.Când jurnalistul RomaniaTV.net i-a menţionat doamnei pe scurt câteva dintre dovezile clare din care reieşea că minte şi a întrebat-o despre experienţa profesională, atunci Minodora Duneaţa a închis telefonul. Ulterior, nu a mai putut fi contactată în niciun fel.

Loteria Română este condusă de la începutul lunii martie de Bogdan Pătru, un personaj cu facultatea terminată la 52 de ani, a cărui desemnare a stârnit controverse.

Potrivit CV-ului oficial, noul director al Loteriei a lucrat în trecut mai mulți ani în domeniul afacerilor imobiliare, după ce – din 1994 până în 1999 – a fost partener la o firmă care importa televizoare, dar și șef birou la Electronica Pipera.

 

Peste 80% dintre angajaţi au ameninţat cu greva generală după ce au aflat că pentru numirea lui Pătru ar fi tras sforile Amiran Dzanashvili, patron al casinoului Mariott, cel considerat „contabilul mafiei ruseşti din România”. Tot în Loteria Română vrea să tragă lozul norocos şi Minodora Duneață, o fostă învăţătoare din Dâmboviţa, acuzată c-ar fi bătut elevii cu mătura, care vrea să condusă Serviciul de Resurse Umane, fără să aibă experienţă în domeniu.

 

EXCLUSIV! Cum încearcă noul director al Loteriei, Bogdan Pătru, să o numească pe o învăţătoare de la sat din Târgovişte, „şef Resurse Umane” în compania cu 3.000 de angajaţi?! Minodora Duneaţă, anchetată pentru că îşi bătea elevii cu cruzime în clasă!