Loteria Română se orientează spre pariurile sportive. Compania a lansat un anunţ public internaţional, pentru a-şi mări portofoliul

Pariurile în cotă fixă şi pariurile sportive online ar putea fi introduse în portofoliul de produse al Loteriei Române, în acest sens fiind lansat deja un anunţ public internaţional pe site-ul companiei, a anunţat luni Loteria Română.

03 ian. 2022, 20:05
Loteria Română se orientează spre pariurile sportive. Compania a lansat un anunţ public internaţional, pentru a-şi mări portofoliul

„Loteria Română are în vedere reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă şi introducerea pariurilor sportive online. În acest sens s-a lansat un anunţ public internaţional pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro. Anunţul a fost transmis şi către cele mai importante asociaţii internaţionale de profil The European Lotteries https://www.european-lotteries.org/ şi World Lottery Association https://www.world-lotteries.org/, precum şi către reviste internaţionale de specialitate”, se arată într-un comunicat al Loteriei.

Pariurile sportive în cotă fixă ocupă un loc important pe piaţa jocurilor de noroc internaţională, iar în ţara noastră, în ultimii ani, se înregistrează o creştere semnificativă a acestui sector, susţin reprezentanţii companiei.

Aceştia susţin că Loteria Română are cea mai însemnată tradiţie pe piaţa jocurilor de noroc din România şi o experienţă importantă în organizarea pariurilor sportive, fiind printre primii organizatori de pariuri în cotă fixă.

Citeşte şi Rezultate LOTO 31 decembrie 2021. Report de peste 6,3 milioane de euro la Joker. Tragerile speciale de Anul Nou au premii suplimentate

Reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă reprezintă un răspuns la aşteptările jucătorilor Loteriei Române şi, totodată, încă o etapă în dezvoltarea companiei, care este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa jocurilor de noroc„, se mai arată în comunicat.

Potrivit anunţului public internaţional, operatorii de jocuri de noroc interesaţi să colaboreze cu C.N. Loteria Româna S.A. pentru exploatarea jocurilor de noroc de tip pariuri în cotă fixă şi pariuri sportive online trebuie să depună propunerile de conlucrare/colaborare până la finalul lunii ianuarie 2022.

Citeşte şi Loteria vaccinării 31 decembrie 2021, extrageri finale. Cine a câştigat marele premiu de un milion de lei