LOTO 6/49, 30 NOIEMBRIE. Astrologul Mariana Cojocaru: Acolo unde apare câştigul, VEI PIERDE pe cineva drag

LOTO 6/49 30 NOIEMBRIE 2014. Numărul mare de jucători la loterie arată că există mulți oameni care doresc mulți… bani aduși de noroc. Paralel, sunt foarte numeroși cei care cred că în spatele jocului numerelor de loterie se ascunde un mecanism ce face ca orice mare câștig să fie contrabalansat de un la fel de mare ghinion. Cu toate acestea, în zilele în care reportul la loto atinge sume fabuloase, cu toții, superstițioși sau nu, se duc să-și joace norocul spunându-și “măcar de-aș câștiga”…

30 nov. 2014, 12:03

LOTO 6/49. Loteria Română anunţă un report uriaş pentru tragerea de duminică, 30 noiembrie. Premiul la categoria I depăşeşte 8,7 milioane de euro.

LOTO 6/49 30 NOIEMBRIE 2014. Aglomerația din agențiile loteriei în zilele în care se joacă potul cel mare arată, fără doar și poate, cât de mulți sunt încă cei care cred că norocul guvernează în mod determinant existența de zi cu zi. Mai mult, această convingere se combină cu superstițiile și cu numerologia, prin intermediul unei ecuații complicate care nu are decât o soluție.

În aceste zile a fost pus la vânzare, pe internet, chiar și un bilet sfințit!… Bineînțeles că Biserica nu e de acord cu aceste manifestări. Însă, ce să faci?, omul e născut păcătos și completează bilețelul otrăvit în speranța că binele ce se va revărsa peste el sub forma a milioane de euro, va estompa micul lui păcat.

Mai puțin vizibile sunt dramele semnalate, din când în când, de presă, drame ce par a avea o legătură oarecare cu un câștig mare la loterie… Afaceri ruinate care fuseseră pornite cu asemenea bani. Tragedii personale. Pierderi inexplicabile. Toate te trimit cu gândul la o ocultă legătură între o pleașcă venită de la loterie și ceva trist. Un echilibru nevăzut pare a ordona balanța nevăzută a vieții…

Mariana Cojocaru este un astrolog care a urmărit fenomenul. Ea spune că în domeniul său nu are voie să se bage în jocul numerelor câștigătoare, dar îl poate explica.

„Astrologia nu are nimic împotriva loteriei, și nici nu se poate discuta de faptul că ar putea cineva să pună piedici la chestiuni care ne fac plăcere, dar discutăm de mica plăcere și nu de câștigul care să tulbure echilibrul acesta generat de univers. De aceea se spune că noi, nu susținem neapărat, nici nu împiedicăm, găsim calea de mijloc. Dacă tu joci normal, cu datele tale de naștere, ale soției, ale copilului și primești bonusul înseamnă că ai fost recompensat de univers. Dacă tu forțezi norocul și apelezi la cineva, care are darul clarviziunii, și poate să-ți recomande toate numerele de acolo, în momentul respectiv apare păcatul și necazul suprem. O să vedeți că există oameni care știu acest lucru. În momentul în care eu am fost la școala de inițiere, făcea parte din regula jocului – orice abilități vă dezvoltați în acest sens, niciodată să nu le folosiți pentru muncă nemeritată”, a spus Mariana Cojocaru, astrolog.

Mariana Cojocaru spune că teoria sa e susținută de numeroase exemple din care ar rezulta că marele câștig stă, aproape întotdeuna, sub semnul ghinionului. Mreje invizibile ar lega numerele de zodii, iar zeița Fortuna veghează ca marele echilibru să reziste, sacrificând bucuria, cu cât este mai mare. Am avea de-a face cu un joc în care bilele – sau numerele – sunt doar mica parte vizibilă a misteriosului aisberg care plutește pe oceanul norocului… Pericolul e nevăzut!

„Legea karmei spune că acolo unde apare câștigul respectiv, tu vei pierde pe cineva foarte drag sau îți vei pune propria viață în pericol. Asta înseamnă karma. Și atunci, am făcut ca să împart banii și din momentul respectiv am mai jucat la un loz, merg pe stradă și simt că îmi dă o stare de bine, sau că e un stimul, da. Dar niciodată nu am mai jucat la nivelul acela”.

Astrologul a făcut o statistică personală. Aceasta este o listă care te face să te treacă fiorii. După Mariana Cojocaru, jocul la loterie este, de fapt, un joc cu propria soartă. Iar soarta, atât cât exiști, e dată de echilibru. Acest echilibru trebuie să compenseze cu ceva, negativ, marele plus pe care ți-l aduce în viață un munte de bani și o mare bucurie…

„Chiar două cazuri sunt la Iași. Un domn de la Iași, care a fost șeful camerei de conturi, a câștigat la loto o sumă frumoasă, și când să-și cinstească prietenii, de ziua lui a murit. Există tot în Iași unul care a câștigat o sumă frumoasă, și săptămâna următoare… atinge paroxismul, când a câștigat, cu doi amici, s-a certat, conflict, pușcărie. Deci, cu toți banii, nu mai putea să-și cumpere libertatea. Deci nu câștigul material este cel analizat, cât mai ales modificarea destinului per care tu l-ai primit la naștere. Acela este predestinat și tu nu ai voie să-l modifici.

A fost o familie, doi frați din Bacău care au câștigat la loteria Angliei o sumă fabuloasă. Erau emigranți nu aveau nici măcar viză. A doua zi au primit cetățenia pentru că erau imigranți și statul trebuia să impoziteze câștigul. Dar în săptămâna următoare, într-o comună de lângă Bacău, părinții lor, foarte amărâți, de asta și plecaseră în Anglia, ca să poată să-și ajute familia din România, părinții au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Frații au spus – iată cum, toți banii ăștia, noi nu putem să cumpărăm viața părinților noștri. D-asta am plecat și ce s-a ales? Praful!”.

Astrologul vine cu o explicație de specialist pentru cei care cred în așa-zisul blestem al câștigului din hazard. Misterioasele conexiuni pe care ni le descrie Mariana Cojocaru sunt, cel puțin în parte, nerecunoscute de științele consacrate. Însă ele pot fi palpate cu ajutorul mijloacelor pe care le are necunoscătorul și sintetizate de superstiția care vorbește despre un blestem al câștigului…

„În astrologie nu există cuvântul blestem al banilor, al câștigurilor la loto. Este vorba de carmă. Carmă înseamnă că, acolo unde, pe nepusă masă, ți-a apărut peste noapte, un câștig fabulos, extazul vine în balanță, pe echilibru existențial cu agonia. Asta înseamnă că un astrolog, niciodată nu va recomanda, nu va indica numere câștigătoare, nu va face nimic în sensul acesta – și nici nu va juca la loto! – pentru că știe că acolo unde apare câștigul nemuncit, brusc, destinul tău se modifică la fel de brusc și-ți influențează soarta. Este diferență între soartă și destin. Destinul îți spune că așa cum îți construiești, așa vei trăi. Tot ce vine și dezechilibrează sistemul acesta nu face decât să anunțe necazul. Moartea. Acolo unde este fericirea supremă, în partea cealaltă este durerea nemărginită”.

Deși îi este imposibil să stabilească granița dintre Marele câștig care dezechilibrează și cel moderat, cu sume mai pământești, Mariana Cojocaru spune că banii veniți de la loto, atunci când sunt mai puțini, pot fi folosiți cu încredere. Asta, deoarece, o sumă moderată nu e de natură a te face să-ți pierzi cumpătul.

„În Brașov a fost o familie care a câștigat o sumă, undeva la 80 de milioane, o sută de milioane, nefiind ceva exagerat, ei aveau o afacere cu electronice, magazin, iar cu câștigul respectiv au mai deschis un alt magazin. De aici se spune că astrele îi iubesc. S-au aliniat planetele în așa fel încât efortul lor susținut să fie recompensat de sus într-o manieră foarte pozitivă. Potrivită”.

Iată cum, ceea ce pare doar un joc autorizat de către Stat, nu este doar un joc. Hazardul decide doar niște numere care hotărăsc pe capul cui va cădea o pleașcă de bani. Ceea ce se întâmplă după, depinde doar de omul definit în loterie câștigător.

Doar el va hotărî, după, dacă banii sunt câștig sau blestem. Astrologul susține că sensibilul echilibru poate fi păstrat chiar în momentele în care în balanță cade un munte de bani. Condiția ar fi ca, imediat după un câștig major, „alesul” să doneze un procent semnificativ din banii veniți de nicăieri, celor aflați în nevoie. Un asemenea gest ar putea să amortizeze, măcar la nivel interior, agitația fericirii dată de marea veste a potrivirii unor numere.

LOTO 6/49. Reportul la categoria I a jocului Loto 6/49 depăşeşte 38,8 milioane de lei (peste 8,7 milioane euro) pentru tragerea de duminică, iar la Noroc este în joc un report cumulat cu o valoare de peste 1,75 milioane de lei (peste 395.900 de euro).

LOTO 30 NOIEMBRIE. Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, la Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 1,7 milioane lei (peste 385.000 de euro), iar la Noroc Plus, reportul categoriei I este de aproximativ 94.600 de lei (peste 21.400 de euro).

REZULTATE LOTO. La jocul Loto 5/40 de joi s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 96.957,12 lei. La Super Noroc, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de 82.270 de lei (peste 18.600 de euro).

REZULTATE LOTO. La tragerile loto de joi, 27 noiembrie, Loteria Română a acordat 17.634 de câştiguri, în valoare totală de peste un milion de lei.

REZULTATE LOTO: JOI 27 noiembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce duminică, 23 noiembrie, Loteria Română a acordat a acordat 26.492 de castiguri in valoare totala de peste 1,73 milioane de lei. 

REZULTATE LOTO. Numere LOTO, LOTO 6 din 49, joi, 27 NOIEMBRIE 2014!  Numerele câștigătoare extrase joi, 27 noiembrie 2014 la toate cele șase jocuri.

REZULTATE LOTO, LOTO 6 din 49: 

23, 22, 36, 6, 20, 33

REZULTATE LOTONOROC: 6734271

REZULTATE LOTO, JOKER: 26, 6, 7, 28, 40 / 9

REZULTATE LOTONOROC PLUS: 541541

REZULTATE LOTO, SUPER NOROC390759

REZULTATE LOTO, LOTO 5/40: 

32, 37, 19, 4, 36, 21

REZULTATE LOTO 27 NOIEMBRIE ŞI CÂŞTIGURILE/REPORTURILE PE FIECARE CATEGORIE

La extragerea 6/49 din data de 27.11.2014 au fost extrase următoarele numere: 23, 22, 36, 6, 20, 33

La categoria 1 (6/6) s-au reportat 372.770,04 lei, reportul total fiind de 38.820.530,84 lei.

La categoria 2 (5/6) s-au înregistrat 4 câştiguri în valoare de 46.596,25 lei fiecare.

La categoria 3 (4/6) s-au înregistrat 457 câştiguri în valoare de 407,84 lei fiecare.

La categoria 4 (3/6) s-au înregistrat 10.027 câştiguri în valoare de 30,00 lei fiecare.

La extragerea NOROC din data de 27.11.2014 au fost extrase următoarele numere:6734271

La categoria 1 (6734271) s-au reportat 15.958,65 lei, reportul total fiind de 739.531,76 lei.

La categoria 2 (734271) s-au reportat 15.958,65 lei, reportul total fiind de 655.122,57 lei.

La categoria 3 (34271) s-au înregistrat 1 câştiguri în valoare de 50.828,82 lei fiecare.

La categoria 4 (4271) s-au înregistrat 14 câştiguri în valoare de 1.139,90 lei fiecare.

La categoria 5 (271) s-au înregistrat 102 câştiguri în valoare de 312,91 lei fiecare.

La categoria N+3 (6734274) s-au reportat 5.319,55 lei, reportul total fiind de 315.412,34 lei.

La categoria N-3 (6734268) s-au reportat 5.319,55 lei, reportul total fiind de 42.024,12 lei.

La extragerea 5/40 din data de 27.11.2014 au fost extrase următoarele numere: 32, 37, 19, 4, 36, 21

La categoria 1 (5/5) s-au înregistrat 1 câştiguri în valoare de 96.957,12 lei fiecare.

La categoria 2 (5/6) s-au reportat 15.025,76 lei, reportul total fiind de 34.687,84 lei.

La categoria 3 (4/6) s-au înregistrat 47 câştiguri în valoare de 319,69 lei fiecare.

La extragerea SUPER NOROC din data de 27.11.2014 au fost extrase următoarele numere: 390759

La extragerea JOKER din data de 27.11.2014 au fost extrase următoarele numere:26, 6, 7, 28, 40, 9

La categoria I s-au reportat 73.531,13 lei, reportul total fiind de 1.701.952,90 lei.

La categoria a II-a s-au reportat 15.898,62 lei, reportul total fiind de 147.446,15 lei.

La categoria a III-a s-au reportat 15.898,62 lei, reportul total fiind de 15.898,62 lei.

La categoria a IV-a s-au înregistrat 19 câştiguri în valoare de 418,38 lei fiecare.

La categoria a V-a s-au înregistrat 59 câştiguri în valoare de 168,41 lei fiecare.

La categoria a VI-a s-au înregistrat 712 câştiguri în valoare de 36,28 lei fiecare.

La categoria a VII-a s-au înregistrat 832 câştiguri în valoare de 14,33 lei fiecare.

La categoria a VIII-a s-au înregistrat 3.906 câştiguri în valoare de 9,66 lei fiecare.

La extragerea PLUS NOROC din data de 27.11.2014 au fost extrase următoarele numere: 541541

Următoarea extragere va avea loc duminică, 30 noiembrie!