LOTO: Numere norocoase în funcţie de data de naştere

Publicat: Joi, 06 August 2015 12:20 // Actualizat: Joi, 06 August 2015 12:20 // Sursa: romaniatv.net

Data nașterii este un moment important din viața omului, momentul nașterii indică trăsături de personalitate, predispoziții la afecțiuni și numere norocoase. Numerele norocoase sunt o șansă de câștig, așadar alege să pui la Loto și numerele care îți sunt predestinate să te ajute.

Oamenii născuți în luna ianuarie sunt foarte grijulii, cooperanți, cu spirit întreprinzător. Numerele norocoase ale celor născuți în ianuarie se consideră a fi 1, 7, 3, 15, 39, 94. De asemenea, cei născuți în ziua de miercuri sunt favorizați, deoarece aceasta este ziua norocoasă a primei luni din an.

Luna lui Făurar este luna visătorilor, aceștia fiind favorizați în zilele de vineri, ziua norocoasă a lunii Februarie. Numerele norocoase pentru cei născuți în această lună sunt 2, 6, 4, 7, 19, 66. Foarte determinați și atenți la cei din jur, oamenii născuți în această lună au tendințe de autoimpunere și le place să fie în continuă dezvoltare personală.

Luna martie este luna persoanelor cu har, cu mult talent, dar și cu multe lupte interioare. Numerele lor norocoase sunt 3, 33, 8, 17, 19, 71. Peștii au șanse mari de câștig în zilele când se simt siguri pe ei.

Persoanele născute în luna aprilie sunt persoane foarte strașnice, puternice, echilibrate și, de obicei, cu mult noroc. Așadar, ar trebui să își încerce norocul cu următoarele numere: 1, 9, 43, 22, 3, 10.

Află care sunt numerele tale norocoase în funcţie de data de naştere.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
data nastere loto numere norocoase numerologie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 aug 12:28
Votează email 0 email
...indică trăsături de personalitate, predispoziții la afecțiuni și numere norocoase. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H