Lovitura anunţată de Dumitru Dragomir: „E ordin de peste graniţă!”. Mutare-bombă în Liga 1

Sepsi l-a dat afară pe Leo Grozavu (53 de ani), iar numele vehiculat pentru banca tehnică a echipei este Laszlo Boloni (68 de ani), liber de contract după ce a antrenat în ultima perioadă în Belgia, la Antwerp, şi în Grecia, la Panathinaikos.

29 sept. 2021, 23:04
Lovitura anunţată de Dumitru Dragomir: „E ordin de peste graniţă!”. Mutare-bombă în Liga 1

Lovitura anunţată de Dumitru Dragomir. Laszlo Boloni e aşteptat la Sepsi, iar Dumitru Dragomir dă mutarea ca sigură!

Lovitura anunţată de Dumitru Dragomir: „E ordin de peste graniţă!”

Leo Grozavu a fost dat afară de la Sepsi din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. Ca atare, gruparea condusă de Laszlo Dioszegi caută antrenor, iar numele lui Laszlo Boloni e vehiculat pentru banca tehnică a grupării din Covasna. Chestionat pe această temă, Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, dă numirea lui Laszlo Boloni ca sigură! Dragomir spune că, după părerea sa, Boloni va veni la Sepsi pentru că „e ordin”, aluzie la faptul că Guvernul din Ungaria ajută cu bani clubul din România. „Părerea mea e că vine sigur, că e ordin din partea ailaltă, de peste graniţă. Sunt implicate mai multe guverne acolo. Va veni, pentru că partea financiară contează foarte mult. Mai bun ordin decât ordinul de plată”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Boloni, mesaj de susţinere pentru „naţionala Ţinutului Secuiesc”: „Sunt foarte bucuros să fiu unul dintre voi. Vă doresc mult succes şi să duceţi drapelul mai departe!”

Pe contul de Facebook al clubului din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi a anunţat că Roberty Ilyes va conduce echipa. „Avem şi a doua decizie, de mâine, deocamdată, Robert Ilyeş va conduce echipa noastră preferată, alături de Laszlo Kulcsar! Întotdeauna există ceva în spatele deciziilor şi sperăm că va începe o serie de victorii!”, se arată în mesajul postat de patronul lui Sepsi.