Lovitură CRUNTĂ pentru Clejani. Vezi ce au păţit în vacanţa pentru care au plătit MII de euro

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au plătit mai bine de 5.000 de euro pentru o săptămână de vis în Grecia, pe Insula Rodhos, însă au avut parte de frig şi ploaie. Mai mult, Ioniţă s-a pricopsit şi cu o răceală cruntă.

17 iul. 2014, 07:52
Lovitură CRUNTĂ pentru Clejani. Vezi ce au păţit în vacanţa pentru care au plătit MII de euro

Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi-au luat copiii şi au plecat pentru o săptămână în Grecia. 5.000 de euro au plătit pe sejur, care s-a dovedit a fi însă de coşmar.

„Şi eu şi copiii am început să plângem când am ajuns aici. Este frig şi bate vântul de te suflă pe stradă, nu ne-am bucurat deloc de soare. Ioniţă era fericit, că lui îi place răcoarea, dar nouă nu ne place deloc. Eu aş fi vrut să mergem în Turcia, dar Ioniţă a insistat cu Grecia.”, s-a plâns Viorica, potrivit cancan.ro.

Mai mult, Ioniţă s-a ales cu o răceală serioasă.

„Uite că de la vremea asta capricioasă s-a şi îmbolnăvit, a făcut o infecţie la ureche şi ia pastile cu pumnul. Pe de-o parte m-am bucurat, i-am şi zis „Te-a răcorit Dumnezeu”, că el era fericit nevoie mare că nu e soare şi frumos. Nu-mi place deloc aici, este mult mai frumos în Turcia. Este o vacanţă de coşmar.”, a mai spus Viorica.

CITEŞTE ŞI Margherita de la Clejani este de NERECUNOSCUT. Fata Clejanilor a slăbit enorm şi a ajuns piele şi os