Lovitura dată bişniţarilor de bilete înainte de Steaua – Chelsea, o mare păcăleală

Cele 70 de bilete confiscate de jandarmi înaintea meciului Steaua - Chelsea, despre care s-a spus că erau comercializate la negru, erau, de fapt, tichete la jocul cu Gaz Metan Mediaş, care s-a disputat sâmbătă.

04 mart. 2013, 21:16
Lovitura dată bişniţarilor de bilete înainte de Steaua – Chelsea, o mare păcăleală

Marea „lovitură” a jandarmilor împotriva bişniţarilor de bilete ia o întorsătură hazlie. Deşi s-au lăudat că au confiscat 70 de bilete la meciul Steaua – Chelsea, pe imaginile oferite presei chiar de oamenii legii se observă că biletele erau, de fapt, la meciul Steaua – Gaz Metan Mediaş, care s-a disputat deja sâmbătă seara.

Jandarmii au anunţat cu surle şi trâmbiţe că au confiscat zeci de bilete la meciul Steaua – Chelsea, scoase la vânzare la suprapreţ de bişniţari. Pe imaginile oferite de Jandarmerie se observă, însă, că biletele erau, de fapt, la un alt meci: Steaua – Gaz Metan Mediaş, jucat sâmbătă seara şi câştigat de „roş-albaştri” cu 3-0.

Pe bilete scrie clar că numele adversarei este Gaz Metan Mediaş, stema clubului oaspete nu este cea a celor de la Chelsea, iar însemnele Europa League lipsesc de pe tichete.