LOVITURA DE GRAŢIE pentru Gigi Becali, prejudiciul este de aproape 40 de milioane de euro. Dosarele secrete aflate pe rolul instanţei

Clubul din Ghencea încearcă să obțină în instanță recuperarea unui prejudiciu de 37 de milioane de euro, pentru folosirea abuzivă a numelui "Steaua", dar și a palmaresului din perioada 1947-2003.

06 mai 2018, 12:15
LOVITURA DE GRAŢIE pentru Gigi Becali, prejudiciul este de aproape 40 de milioane de euro. Dosarele secrete aflate pe rolul instanţei

Vechi de 7 ani, războiul din instanțe între CSA Steaua București și FCSB este departe de a se fi încheiat. În afara deciziei definitive de ieri, alte două dosare se mai află pe rolul instanțelor.

1. Prejudiciu de 37 de milioane de euro
În septembrie 2016, colonelul Florin Talpan, juristul clubului Armatei, a inițiat la Tribunalul București procesul în care, pentru folosirea abuzivă a numelui „Steaua București” de către clubul lui Gigi Becali, din 2003, a fost estimat un prejudiciu de 36.826.310 euro! Dosarul este în curs de judecare, următorul termen fiind stabilit pentru miercuri, 9 mai. 

Dezastru TOTAL pentru Gigi Becali. Anunţ devastator: „FCSB, retrogradată de FRF în LIGA 5!”

2. Vor trofeele!
La sfârșitul anului trecut, pe 29 decembrie, același Florin Talpan a inițiat încă o acțiune în instanță, tot la Tribunalul București, împotriva celor de la FCSB. De această dată, miza este palmaresul. Ambele grupări consideră că sunt continuatoarele clubului înființat în 1947. FCSB are ca argument faptul că a preluat echipa de la Armată, că a asigurat continuitatea și a obținut de atunci performanțe interne și în plan european. CSA Steaua susține însă că este vorba despre echipa Armatei și cere în instanță să-i fie recunoscut palmaresul din perioada 1947-2004. Adică: 21 de titluri de campioană a României, 22 de Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987). Deocamdată, dosarul este în fază incipientă și nu a primit un prim termen la Tribunalul București. 

Sursa