Lovitură de imagine pentru Prima Doamnă a Americii: Melania Trump şi-a eclipsat fiul într-un selfie pe reţelele sociale

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a apărut pe reţelele sociale într-un selfie în care şi-a ignorat pur şi simplu propriul său fiu, Barron, în vârstă de 12 ani.

02 ian. 2019, 08:11

Selfie-ul Melaniei a înregistrat 14 milioane de vizualizări pe social media – Instagram şi Twitter –  cu ocazia Anului Nou. Prima Doamnă a Americii le-a urat tuturor americanilor „fericire, sănătate, pace şi un An Nou prosper”. 

Cu toate acestea, ea a făcut o gafă colosală în selfie-ul cu urările de Anul Nou, internauţii semnalând că soţia preşedintelui Trump şi-a ignorat, pur şi simplu, fiul de 12 ani, Barron, care apare într-o postare în ipostaza în care i se vede numai un ochi într-un colţ al fotografiei.

Reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Internauţii vigilenţi s-au întrecut în speculaţii şi critici la adreasa Primei Doamne a Americii din cauza acestui „incident”, scrie presa britanică.

„De ce ţi-ai ignorat copilul”, a întrebat-o o femeie, Aliya Karimi. „Stai puţin, ea (Melania, n.r.) pare că tocmai şi-a exclus copilul din fotografia de Anul Nou”, a comentat altă persoană.  

Alte mesaje au „scuzat-o” pe Prima Doamnă şi i-a luat apărarea: „Poate a făcut acest lucru pentru a proteja viaţa privată a fiului ei.

Într-un interviu la Fox News de luna trecută, Melania Trump a făcut dezvăluiri în premieră despre fiul ei. „Vreau să îi ofer fiului meu o viaţă cât mai normală. Aceasta nu este o viaţă normală, dar vreau să îl protejez şi să îi ofer o copilărie frumoasă. Este foarte fericit, este puternic, este hotărât şi îi place viaţa din Washington.”

Melania a mai spus că Barron este un luptător ca şi tatăl lui, Donald Trump. Are un suflet bun, dar este un luptător, este foarte puternic”, a mai dezvăluit Prima Doamnă a Americii.