Lovitură de TEATRU. Cine este denunţătorul FRAŢILOR BECALI

Persoana care a făcut cel mai important denunț la adresa fraților Becali și a lui Borcea şi care a intermediat mita către judecătoarea Geanina Terceanu se numește Manole Teodoris, spun surse DNA, citate de GSP. Acesta ar fi rudă cu foștii impresari şi este cunoscut în lumea interlopă cu apelativul "Doris".

21 nov. 2015, 07:57
Lovitură de TEATRU. Cine este denunţătorul FRAŢILOR BECALI

Manole Teodoris face parte dintr-o bandă celebră de pungași, pe lista păgubiților aflându-se inclusiv fostul premier Teodor Stolojan, care s-a ales cu o gaură de 10.000 de euro și fără bijuterii din aur. La începutul lui 2015, hoții au fost prinși de polițiști după ce, în perioada 2009 – 2014, își trecuseră la activ 38 de fapte penale: spargeri de locuințe, o tentativă de omor și o tâlhărie.

Citeşte şi Mită în dosarul Transferurilor. Judecătoarea Geanina Terceanu, Victor şi Ioan Becali, arestaţi preventiv

Teodoris i-a dat în primire pe frații Becali și pe Borcea pentru a scăpa mai ieftin într-unul dintre numeroasele dosare în care e implicat la zi. Surse DNA spun că el ar fi intermediarul care a livrat către judecătoarea Geanina Turceanu mare parte din mita de 220.000 de euro.

Citeşte şi: STENOGRAME-BOMBĂ. Judecătoarea fraţilor Becali, către intermediarul MITEI: „Nu daţi în gât!”

„Am aranjat o întâlnire între Becali Ioan şi judecătoarea Terceanu Geanina, la stadionul din Ghencea, la un meci de fotbal între Steaua şi Gloria Bistriţa. Am stat cu judecătoarea la lojă, după care am fost sunat de Becali Ioan şi mi-a cerut să o conduc pe aceasta într-un birou de la tribuna oficială. Am condus-o pe judecătoare la acest birou, împrejurare în care, de faţă cu mine, au început discuţiile între Becali Ioan şi aceasta. La sfârşit, Becali Ioan i-a întins un plic cu 10.000 euro judecătoarei, iar aceasta mi-a zis să îi iau eu până ieşim din stadion. După ce am luat plicul cu bani, la indicaţiile judecătoarei, am plecat împreună de la meci, eu având asupra mea cei 10.000 euro. Imediat ce am ajuns la maşina mea, i-am înmânat acesteia plicul cu bani, ocazie cu care aceasta s-a uitat în plic şi mi-a zis că sînt 10.000 euro”, este denunţul lui Manole Teodoris.

„La locuinţa acestora, fraţii Becali au început să discute cu judecătoarea, spunându-i că vor să fie achitaţi în dosarul pe care aceasta îl judeca, aspect cu care ea a fost de acord. Tot în cadrul acestei discuţii, Becali Victor s-a exprimat faţă de aceasta, spunându-i că după finalizarea favorabilă a dosarului urma să fie foarte generoşi cu aceasta. La un moment dat, eu i-am spus lui Becali Ioan că aceasta vrea suma de 70.000 euro. Becali Ioan şi Becali Victor mi-au spus că nu aveau pregătiţi atâţia bani, ci doar 10.000 euro. Judecătoarea a luat plicul cu bani, i-a pus în geantă şi a plecat împreună cu mine la locuinţa acesteia. A doua zi, m-am întâlnit cu Becali Victor, care mi-a dat 40.000 euro, pentru a-i înmâna judecătoarei. În aceeaşi zi, i-am dat cei 40.000 euro, iar aceasta a rămas un pic surprinsă, întrucât se aştepta la mai mult”, a mai dezvăluit intermediarul mitei.