Bombă în accidentul rutier soldat cu DOI MORŢI. Martor audiat de Poliţie: Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens!

Un martor al accidentului în care a fost impliocat secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, le-a declarat poliţiştilor că fostul ministru a fost cel care a intrat pe contrasens și a lovit Dacia Logan care circula regulamentar pe sensul opus, anunţă România TV.

26 dec. 2019, 17:56
Bombă în accidentul rutier soldat cu DOI MORŢI. Martor audiat de Poliţie: Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens!

Daniel Chiţoiu a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea şi Piteşti. În a doua zi de Crăciun, maşina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, un bărbat şi soţia sa au murit, iar fostul ministru a ajuns la spital.

Şoferul automobilului care se afla în spatele mașinii lui Daniel Chițoiu a fost audiat de poliţişti, cărora le-a spus că fostul ministru a fost cel care a intrat pe contrasens, anunţă România TV.

 

Daniel Chiţoiu, transportat la Spitalul Floreasca pentru investigaţii. Are trei coaste rupte!

Şoferul maşinii care a fost loivtă de autoturismul lui Daniel Chiţoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Daniel Chiţoiu, rănit şi el în accident, a ajuns la spital în Piteşti, ulterior a fost transferat la spitalul Floreasca din Capitală.

Daniel Chiţoiu, primele imagini după accidentul rutier din Argeş

Daniel Chiţoiu a fost ministru al Economiei în perioada guvernului Victor Ponta, iar ulterior secretar general ALDE.