Lovitură de teatru în cazul Caracal. Alexandra şi Luiza, căutate de Interpol în Italia

Alexandra Măceşanu și Luiza Melencu sunt căutate la această oră în Italia. Există mai multe piste pe care lucrează Interpol, potrivit mărturisirilor lui Alexandru Cumpănașu.

24 aug. 2019, 17:19
Lovitură de teatru în cazul Caracal. Alexandra şi Luiza, căutate de Interpol în Italia

„Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia. Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005. Carabinierii de acolo nu au interes de a coopera cu autoritățile române, pentru că au milioane de clienți de prostituate. Le pasă foarte puțin lor dacă sunt aduse cu forța”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

EXCLUSIV, DEZVĂLUIRI INCENDIARE din anchetă: „Cealaltă fată a fost în casa lui Dincă. O să bubuie în curând”

Unchiul Alexandrei este indignat de faptul că atât Ana Birchall, cât și procurorii DIICOT și procurorul din cazul Caracal au anunțat moartea Alexandrei Măceșanu, fără a avea dovezi concrete.

RASTURNARE TERIBILA de situaţie în cazul Caracal! „Alexandra ar putea fi în VIAŢĂ!” Ce s-a găsit în maşina criminalului

„Dacă erau atât de siguri de ceea ce se întâmplase, de ce au mai cerut supliment? Eu cred că lucrurile devin destul de clare. Nu știu dacă au acționat cu rea voință, dar au făcut foarte mult rău. Anunțarea morții unui copil, atunci când nu ai aproape nimic, e un lucru absolut odios. Înainte să sune ministrul Justiției să confirme că e ADN-ul Alexandrei pe niște dinți, fără cadavru, cu multe zile înainte, tot procurorii DIICOT, la prima percheziție la fața locului și procurorul de caz au spus că Alexandra era deja moartă. Păi de unde știți voi dacă Alexandra, când ați intrat, nu era în casă. De unde știați dacă nu ați găsit-o? Cum ai putut să spui că e decedată? Eu cred că ar fi trebuit să se abțină cu toții. Sau știu ei ceva ce nu știm noi. Noi am primit condoleanțe de la toți oamenii importanți din statul român. Condoleanțe pe ce? Voi sunteți cei mai informați oameni din statul român, voi cum puteți să spuneți dacă nu există trupul, există doar un butoi. Înainte să vorbiți despre asta, aduceți-mi niște dovezi că acele copile sunt moarte”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.