EXCLUSIV Lovitură de TEATRU în cazul morţii Mădălinei Manole. „Nu a fost suicid!” VIDEO

Mihaela Brooks, expertul care a realizat o anchetă paralelă a morții Mădălinei Manole, face dezvăluiri şocante din ancheta autorităşilor române în exclusivitate pentru România TV.

11 feb. 2018, 15:50
EXCLUSIV Lovitură de TEATRU în cazul morţii Mădălinei Manole. „Nu a fost suicid!” VIDEO

Mihaela Brooks a declarat pentru România TV că ancheta oficială are mai multe erori.

A ieşit la iveală jurnalul Mădălinei Manole: „Toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea”

„Eroarea cea mai mare e că nu s-a facut analiza, că la o anchetă, indiferent că s-a sinucis sau e omorât, trebuie analizate nişte urme din punct de vedere criminalistic, psihologic, medico-legal, sunt urme lăsate. Eroarea este că sunt urme şi nu au fost corelate să se aibă imaginea clară a ceea ce s-a întâmplat, sunt multe erori din acest domeniu pe care le-am menţionat”, a declarat Mihaela Brooks.

Biletul de adio al Madalinei Manole a fost făcut public: „Voi ma iubiţi, dar eu vreau să mă opresc aici cu viaţa. Nu mă judecaţi…”

„Recipientul cu otravă are dop, pe dopul acela, si eu am fotografii, nu s-a gasit nici o amprentă, una din întrebări e dacă a comis actul suicidal, cum de pe dop nu a fost amprentă? Bănuiala nu e a mea personală, opinia pe care o avem e dată de urmele de la locul faptei şi care sunt corelate unele cu altele. Nu a fost suicid! Sper să se elucideze  cât se poate de repede acest caz”, a mai spus Mihaela Brooks.