Lovitură DE TEATRU în dosarul folosirii ilegale a mărcii STEAUA. Ce au invocat avocaţii lui Gigi Becali în INSTANŢĂ

Avocaţii lui Gigi Becali au cerut, la termenul de miercuri al procesului privind folosirea ilegală a numelui şi mărcii Steaua în perioada 2004 - 2014, ca FCSB să nu mai plătească prejudiciul, invocând faptul că într-un alt dosar cer anularea mărcii. Miza este de 37 de milioane de euro.

05 sept. 2018, 12:32
Lovitură DE TEATRU în dosarul folosirii ilegale a mărcii STEAUA. Ce au invocat avocaţii lui Gigi Becali în INSTANŢĂ

Lupta nu se mai dă pentru marca Steaua, câştigată definitiv de CSA, ci pe prejudiciul pe care Gigi Becali trebuie să-l plătească pentru folosirea ilegală între 2004 şi 2014. Miercuri, avocaţii finanţatorului FCSB au apărut în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti cu o cerere curioasă. Potrivit steaualiberă.com, reprezentanţii lui Gigi Becali au transmis că omul de afaceri nu ar mai trebui să plătească prejudiciul pentru că, într-un alt dosar, acesta a cerut anularea mărcii Steaua!

Gigi Becali aruncă BOMBA! „Iau înapoi ISTORIA şi PALMARESUL, o să ne numim iar Steaua! Stadionul din Ghencea se face pentru mine!”

Judecatorii au hotărât ca urmatorul termen din dosar să aiba loc in decembrie.

FCSB va juca pe noul stadion din GHENCEA! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al comandantului CSA STEAUA

În luna mai, avocaţii celor de la FCSB au cerut ca Gigi Becali să plătească prejudiciul pe numai trei ani, dar cererea a fost respinsă!