Lovitură de teatru în procesul pentru palmares CSA Steaua – FCSB. Mutarea-bombă cu care Florin Talpan l-a distrus pe Gigi Becali

Marţi a avut loc un nou termen procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmaresul din perioada 1947-2003.

23 oct. 2018, 10:04
Lovitură de teatru în procesul pentru palmares CSA Steaua – FCSB. Mutarea-bombă cu care Florin Talpan l-a distrus pe Gigi Becali

Florin Talpan, avocatul CSA Steaua, a cerut ca toate documentele depuse de FCSB să fie prezentate în original, în condițiile în care și astăzi avocații clubului condus de Gigi Becali au venit doar cu diferite copii conforme cu originalul. Juristul CSA Steaua a acuzat că, în mai multe rânduri, documentele aduse de FCSB în alte dosare au fost „înscrisuri false”.

Gigi Becali RENUNŢĂ la FCSB: „Dau echipa gratis!”. Cine poate deveni NOUL PROPRIETAR

Instanța a aprobat cererea lui Florin Talpan și a cerut avocatului FCSB să aducă documentele în original la noul termen, pe 11 decembrie. Dacă nu reușesc să aducă orginalele, oficialii FCSB vor trebui să motiveze absența acestora.

De asemenea, instanța a cerut ca CSA Steaua să prezinte tot pe 11 decembrie statutul din 1998, prin care Steaua București ar fi preluat activitatea vechii echipe din Ghencea. Florin Talpan spune că acea asociație ar fi aparținut chiar de MApN.