Lovitură de TEATRU în scandalul Brigitte Sfăt – Ilie Năstase. „Am avut două tentative…”

Brigitte Sfat si Ilie Nastase s-au tot certat in ultimii ani, dar nu divorteaza. Bruneta nu vrea sa se desparta oficial si legal de sotul ei, desi cei doi nu mai locuiesc impreuna.

01 sept. 2017, 05:44
Lovitură de TEATRU în scandalul Brigitte Sfăt – Ilie Năstase. „Am avut două tentative…”

Brigitte Sfat nu locuieste cu Ilie nastase, dar acesta doarme din cand in cand la ea acasa.

Brigitte Sfăt: „Am încercat o relaţie. Operaţiile nu mi le-am făcut pentru Ilie Năstase”

„Am avut doua tentative sa ma intorc acasa, dar el a dat cu stangul in dreptul si nu m-am mai mutat. Am cautat, dar nu am gasit o persoana mai buna decat el. Imi e frica sa dau vrabia din mana pe cioara de pe gard. Pana nu l-am prins eu sau altii, nu am crezut ca m-a inselat. Nu pot sa mai rezist psihic foarte mult, sunt foarte obosita. Sunt la capatul puterilor, am luptat timp de sapte ani. Dupa ce am inceput sa mai ies si sa am viata sociala, am inceput sa vad totul cu alti ochi. Am contul meu privat in care am peste 100.000 de euro. El vine o data la doua zile sa doarma la mine acasa, cu pijamale, cu periuta de dinti”, a spus Brigitte Sfat.

Ilie Nastase si-a tachinat nevasta: „De vreo cinci ori a anuntat ca vrea sa divorteze si apoi a sters. Nu a avut timp. De ce nu ai facut-o? Nu l-a gasit pe ala care sa nu minta!”.