Lovitură de teatru: se caută COMPLICII! Primele dovezi că ucigaşul din Caracal nu a acţionat singur

Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele, dar informațiile care vin dinspre familiile celor două victime indică faptul că bărbatul nu a acționat singur. Autoritățile cercetează temeinic și această variantă.

28 iul. 2019, 14:53
Lovitură de teatru: se caută COMPLICII! Primele dovezi că ucigaşul din Caracal nu a acţionat singur

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a dat de înţeles că părinții fetei au fost contactați în mai multe rânduri zilele acestea. Prima dată a fost la câteva ore după ce adolescenta de 15 ani apucase să sune la 112. Atunci, un bărbat care s-a recomandat drept „ginerele” le-a transmis acestora că fata este bine și că pleacă la muncă în Belgia.

ULTIMA ORĂ! Avocatul criminalului din Caracal, DETALII ŞOCANTE despre modul în care cele două fete au fost UCISE

Acum, Alexandru Cumpănașu susține că acela nu a fost singurul telefon și că părinții tinerei au fost contactați inclusiv după ce Gheorghe Dincă a fost arestat.

CE PEDEAPSĂ poate primi criminalul din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut DOUĂ CRIME

„Poliția a avut cu familia o comunicare foarte bună. Într-adevăr, acest monstru și-a recunoscut cele două omoruri. Familia a aflat. Am trăit cu speranța și eu, și vărul meu, și soția lui că totuși trăiește. Incompetența unor oameni ai statului ne-au făcut să credem că poate trăiește. Nu s-a găsit corpul, în afară de firele de păr și banda adezivă”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Motivul BOMBĂ pentru care Gheorghe Dincă a recunoscut CRIMELE. A mărturisit şi ce a făcut cu CADAVRELE FETELOR

„Nu mi-a spus nicio autoritate. Ori e un descreierat care a vrut să se joace cu mințile unor oameni în durere, ori sunt complici. Ca părere personală, sunt convins că nu a fost singur”, a mai declarat Alexandru Cumpănașu.