Lovitură devastatoare pentru Gică Hagi! Prima reacție a cumnatului său Gică Popescu: „Mergem la tribunal!”

Veste teribilă pentru Gică Hagi. Echipa sa, Farul Constanța, nu a primit licența pentru ediția viitoare a cupelor europene!

11 mai 2022, 20:18
Lovitură devastatoare pentru Gică Hagi! Prima reacție a cumnatului său Gică Popescu: „Mergem la tribunal!”
Lovitură devastatoare pentru Gică Hagi!

Lovitură devastatoare pentru Gică Hagi! FC Farul se află în luptă directă cu FC Voluntari pentru locul 4 în campionat, poziție care ar duce la barajul pentru participarea în preliminariile Conference League, dacă Universitatea Craiova câștigă Cupa României. FC Farul a aflat că nu a primit licența pentru a putea juca în Europa în sezonul 2022-2023.

Lovitură devastatoare pentru Gică Hagi! Prima reacție a cumnatului său Gică Popescu: „Mergem la tribunal!”

Motivul este faptul că, în vara trecută, constănțenii și-au schimbat numele din Viitorul în Farul. Gică Popescu, președintele echipei, a anunțat că dobrogenii vor ataca decizia la TAS. „Noi vom lua legătura cu avocaţii noştri şi vom merge mai departe pentru că decizia de a ne refuza licenţa UEFA mi se pare cel puţin stranie. Atâta timp cât ai avizul Federaţiei Române de Fotbal, cât timp respecţi regulamentele internaţionale, nu înţeleg de ce nu putem participa în cupele europene.  Următorul pas este Tribunalul de Arbitraj Sportiv, nu există altă instanţă. Când am schimbat numele din FC Viitorul în Farul Constanţa am respectat întru totul cerinţele forurilor internaţionale şi ale Federaţiei Române de Fotbal. Ba, mai mult, înainte de a face această mişcare (n.r. – schimbarea denumirii clubului) am avut avizul Federaţiei Române de Fotbal.  Deci am anunţat federaţia înainte, am primit avizul federaţiei şi am dat drumul procedurii. Am respectat absolut tot ce putea fi respectat la acea oră. De fapt, noi nu am făcut altceva decât să luăm numele şi emblema de la Farul Constanţa”, a declarat Gică Popescu.

Contre dure între Gică Popescu şi Gică Hagi. Fiul „Baciului” a stârnit scandalul: „Trebuie să joace, Dumnezeule! Dacă nu, îl duc în altă parte!”

„Nu ştiu cum au motivat cei de la licenţiere decizia, pentru că de aceste chestiuni se ocupă avocatul Florin Comşa. El ştie ce demersuri trebuie făcute de acum încolo. Dar repet, noi atunci când am făcut acea mutare am avut avizul FRF şi am respectat întru totul regulamentele internaţionale”, a mai spus Gică Popescu, președintele celor de la FC Farul Constanţa.