Lovitură TERIBILĂ pentru SIMONA HALEP. Este TRĂDAREA SUPREMĂ

Simona Halep a renuntat la Wim Fissette, antrenorul belgian care a dus-o in 2014 pe locul 3 WTA si in doua finale mari, la Roland Garros si la Turneul Campioanelor. Fissette este insa foarte aproape de a deveni antrenorul celei mai mari rivale a Simonei Halep.  

03 dec. 2014, 19:32
Lovitură TERIBILĂ pentru SIMONA HALEP. Este TRĂDAREA SUPREMĂ

Simona Halep  semnat un contract cu Victor Ionita, fost antrenor al Soranei Carstea, dar si cu suedezul Thomas Hogstedt, cel care va avea rolul de consilier. Wim Fissette s-a repliat repede si spune ca are oferte destule. Presa canadiana anunta ca Fissette este foarte aproape sa semneze cu cealalta tanara jucatoare din topul WTA, Eugenie Bouchard, marea rivala a Simonei Halep.

Bouchard s-a despartit de antrenorul Nick Saviano, iar acum ar putea fi antrenata de Wim Fissette, cel care are avantajul ca este si vorbitor de limba franceza.

„Numele aflat in fruntea listei este cel al lui Wim Fissette, belgianul care a antrenat-o pe Kim Clijsters si care a obtinut rezultate extraordinare cu Simona Halep”, scrie presa canadiana.

Eugenie Bouchard este in acest moment pe locul 7 WTA. Bouchard a batut-o pe Halep la Wimbledon, in semifinale, dar a pierdut in fata romancei la Turneul Campioanelor.