Lovitură devastatoare primită de Gigi Becali! Un milionar român din Anglia vrea să cumpere Steaua

Un milionar român cu afaceri în Anglia este gata să cumpere Steaua. Ştefan Voloşeniuc, investitor la echipa FC Romania, din liga a opta, spune că are de gând să negocieze cu Armata.

13 ian. 2021, 14:58
Lovitură devastatoare primită de Gigi Becali! Un milionar român din Anglia vrea să cumpere Steaua

Stefan Voloseniuc vrea sa duca pe FC Romania pana in liga a cincea din Anglia, dar visul sau ramane Steaua.

„Eu sunt fan Steaua. Am crescut cu acest club. Mie imi place Steaua. Cand a castigat Steaua Cupa Campionilor Europeni, Gigi Becali nu exista. Nu, nu am nicio treaba cu el. Mie imi place Steaua ca si club. Adica a fost pentru mine o emblema. Nu stiu acum care este situatia, stiu ca este in Liga 3. Poate intr-o zi, ajungem sa cumparam Steaua. Nu stiu, vedem. Poate peste 5 ani, cine stie”, a spus Stefan Voloseniuc pentru Pro X.

FC Romania este o echipa care se afla in Liga a 8-a din Anglia. Clubul isi propune sa promoveze in esaloanele superioare ale fotbalului britanic, avanda ca obiectiv sa ajunga cel putin pana in divizia a 5-a.

CSA Steaua vinde echipa de fotbal din Liga 3. Doi miliardari români negociază cu Armata

„Pentru noi FC Romania inseamna foarte mult. Daca vom duce proiectul unde ne-am propus, vom avea de castigat foarte mult pe termen lung, ca si imagine. Pentru ca daca reusim sa performam in fotbalul englezesc, cu siguranta si comunitatea romaneasca va fi privita altfel. E si un proiect foarte deosebit. Am intampinat si probleme de rasism, am intampinat si probleme de diferite abordari, dar mergem mai departe. Sa dea Dumneze sa treaca aceasta pandemie si dorim sa punem la punct o academie, FC Romania Academy, care sa dea o oportunitate copiilor romani din Dispora, in general celor din Marea Britanie”, a mai spus milionarul roman.

Stefan Voloseniuc e membru al Partidului Conservator din Anglia, aflat acum la putere, dar a fost si candidat independent pentru un post de senator al diasporei la alegerile legislative trecute din tara. Este finantatorul echipei FC Romania, dar si patron al firmei de constructii Sf. Stefan si investitor imobiliar.