Lovitură dură dată de ANAF tuturor românilor. Procedura se automatizează! Nimeni nu scapă

Publicat: Miercuri, 10 Iulie 2019 18:56 // Actualizat: Miercuri, 10 Iulie 2019 18:56 // Sursa: romaniatv.net

Lovitură dură dată de ANAF tuturor românilor. Procedura se automatizează! Nimeni nu scapă. Probleme pentru toţi românii, după ultimul anunţ făcut de ANAF. Incredibil ce se întâmplă cu poprirea. Totul se automatizează. Nu scapă nimeni dacă are datorii la stat.

Lovitură dură dată de ANAF tuturor românilor. Procedura se automatizează! Nimeni nu scapă.  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat, miercuri, că propune un nou mecanism de poprire, poprirea electronică, pentru a automatiza înfiinţarea şi ridicarea acestora de către organele fiscale.

Măsură este propusă pentru "automatizarea înfiinţării şi ridicării popririlor bancare de către organele fiscale, în limita sumelor înscrise în actele de executare silită".

Lovitură dură dată de ANAF tuturor românilor. Procedura se automatizează! Nimeni nu scapă.  Astfel, banii din conturile contribuabililor nu vor fi afectate peste limita sumelor înscrise în adresa de înfiinţare a popririi bancare şi, astfel, nu se vor produce sincope în activitatea desfăşurată de aceştia, potrivit ANAF.

Au mai rămas puţine zile, aproape toţi românii trebuie să ajungă la ANAF. Amenzile sunt uriaşe

"Ridicarea măsurilor de executare silită prin poprire bancară va fi realizată cu operativitate, în timp real, având în vedere că încetarea măsurii de înfiinţare a popririi bancare se va efectua de la nivelul central al ANAF, pe baza schimbului rapid de informaţii cu instituţiile de credit", se arată în comunicat.

Lovitură dură dată de ANAF tuturor românilor. Procedura se automatizează! Nimeni nu scapă.  Un avantaj considerabil pentru contribuabili, potrivit ANAF, îl reprezintă şi faptul că nu mai este necesară deplasarea acestora la sediul organelor fiscale, în vederea ridicării popririlor bancare.

"ANAF şi-a propus, de asemenea, scurtarea duratei de comunicare a actelor de executare, inclusiv a celor emise ca urmare a încetării măsurilor de executare silită, concomitent cu reducerea costurilor de comunicare/operare a actelor de executare silită", se arată în comunicat.

Lovitură dură dată de ANAF tuturor românilor. Procedura se automatizează! Nimeni nu scapă.  Ministerul Finanţelor şi ANAF susţin că au ca prioritate, în relaţia cu contribuabilii, un amplu proiect care priveşte simplificarea, debirocratizarea şi transparentizarea activităţilor de încasare a debitelor acestora.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF anunţ popriri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H