LOVITURĂ DURĂ pentru ADRIAN MINUNE. Carmen Simionescu, exclusă din comunitate, dacă nu mai este VIRGINĂ

Fuga fiicei lui Adi Minune cu iubitul ei, Franco, a dus la scandaluri uriase in randul romilor din intreaga tara. Regele Daniel Cioaba a analizat toata noaptea situatia si a ajuns la concluzii drastice pentru odrasla rebela a manelistului. In cazul in care Carmen Simionescu nu se mai intoarce acasa, risca sa fie exclusa din comunitate.

13 mai 2014, 13:09

Carmen Simionescu a produs un adevarat seism in tiganime, scrie wowbiz.ro. Plecarea ei de acasa, in miez de noapte, impreuna cu iubitul, nu este vazuta bine de mai marii romilor.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Minune a FUGIT DE ACASĂ cu iubitul. Manelistul a anunţat poliţia

Regele Daniel Cioaba a avut, marti, o reactie incredibila, care, cu siguranta, il va ingenuchia definitiv pe manelist.

Citeşte şi Fiica lui Adi Minune, CRITICATĂ DUR de colegii de şcoală. Vezi ce făcea fata manelistului în pauze

„In cazul in care Minune nu se descurca si apeleaza la noi, asa cum este obiceiul in astfel de cazuri, vom constitui de urgenta o comisie care va gasi o solutie sa o aduca pe fata inapoi acasa. Se se va lua legatura cu Carmen si se va incerca sa se ajunga la o intelegere. Daca mai vrea sa faca parte din comunitatea noastra, ea va trebui sa renunte la iubit, sa isi puna cenusa in cap si sa ii asculte pe parinti. In caz contrar si daca, Doamne fereste, fata lui Minune nu mai este virgina, va fi exclusa pe loc din comunitate si nicioadata nu va fi reprimita. Va fi considerata o persoana invizibila pentru noi, iar parintii vor fi si ei indepartati”, a spus Daniel Cioaba.