Lovitură dură pentru Alexandru Arşinel. Ce s-a întâmplat cu hoţul care i-a spart casa

Lovitură dură pentru Alexandru Arşinel. Actorul a primit o veste proastă din partea judecătorilor, după ce, în 2019, casa marelui actor de la mare, din stațiunea 2 Mai, a fost spartă de hoți. Acest lucru nu s-a întâmplat doar o dată, ci în repetate rânduri.

27 iun. 2022, 16:34
Lovitură dură pentru Alexandru Arşinel. Ce s-a întâmplat cu hoţul care i-a spart casa
Lovitură dură pentru Alexandru Arşinel

Lovitură dură pentru Alexandru Arşinel. După acest incident, oamenii legii au deschis atunci o anchetă, care a fost concluzionată abia acum. Așadar, cel care a încercat să fure bunuri de la artist a fost lăsat în libertate.

Citeşte şi: Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale

Lovitură dură pentru Alexandru Arşinel

Vila pe care o deține actorul la mare se află chiar pe faleză, având o suprafață de 160 de mp, fiind dotată cu 3 dormitoare, dar și o grădină frumos amenajată. Lângă casa lui Alexandru Arșinel se mai află și vilele  Stelei Popescu și a lui Sergiu Nicolaescu

Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât magistrații, potrivit Spynews.ro.

Alexandru Arşinel se recupereză greu

După ce a suferit o operație pe cord și un transplant de rinichi, actorul își dorește să revină pe scena teatrului. Fiul artistului a anunțat de când se va întoarce tatăl său pe scenă.

Alexandru Arșinel este unul dintre cel mai iubiți actori ce a încântat generații întregi prin rolurile sale jucate. De abia așteaptă să revină pe scenă în fața publicului său numeros. În vârstă de 82 de ani, actorul se află în perioada de refacere după intervențiile suferite și speră să se încheie totul cu bine.

Fiul său, Cristian Arșinel, a vorbit despre momentul în care tatăl său se va întoarce pe scenă să interpreteze din nou. După discuțiile cu medicii s-a stabilit că în perioada verii are nevoie de o pauză, iar din toamnă începe treaba.

Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a spus fiul actorului, Cristian Arșinel pentru Ego.ro.


loading...