Lovitură dură pentru autorul triplului asasinat de la Satu Mare. Sora sa i-a cerut despăgubiri în valoare de 300 de mii de lei

Sora lui Răzvan Rentea i-a cerut 300 de mii de lei despăgubiri. Anchetatorii bănuiesc că Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica pentru că avea nevoie de bani deoarece era un împătimit al jocurilor de noroc și ar fi avut datorii.

04 mai 2018, 06:23
Lovitură dură pentru autorul triplului asasinat de la Satu Mare. Sora sa i-a cerut despăgubiri în valoare de 300 de mii de lei

Autorul triplulului asasinat din Satu Mare primeşte o lovitură dură după gratii, chiar de la sora sa. Aceasta s-a constituit parte civilă în dosar şi îi cere fratelui său daune morale în valoare de 30.000 de lei. Răzvan Rentea spune că nu are de unde să-i dea banii, în cazul în care instanţa i-ar impune.

Bărbatul susţine că nu are bani nici măcar ca să-şi angajeze un avocat, el având un avocat din oficiu.

Răzvan Rentea este acuzat de omor calificat, după ce şi-a ucis părinţii şi bunica. Bărbatul era un împătimit al jocurilor de noroc şi ştia că părinţii săi au o sumă de bani importantă în casă. I-a ucis fără milă şi le-a luat banii ca să-şi plătească datoriile şi să se întoarcă în sala de jocuri.

Citeşte şi Autorul triplului asasinat din Satu Mare, în greva foamei