Lovitură dură pentru Ionuţ Dolănescu. Vedeta trebuie să îi plătească fratelui o sumă uriaşă

Ionuţ Dolănescu ar putea să-i plătească fratelui său, Dragoş, o sumă mult mai mare decât plănuise. Asta după ce experţii au stabilit un preţ mult mai mare pentru casa în care a locuit tatăl lor. Fraţii stabiliseră ca vila să-i rămână lui Ionuţ cu o condiţie: să-i plătescă lui Dragoş jumătate din valoarea imobilului.

15 apr. 2015, 07:54
Lovitură dură pentru Ionuţ Dolănescu. Vedeta trebuie să îi plătească fratelui o sumă uriaşă

Ionuţ Dolănescu ar putea să-i plătească fratelui său 345.000 de euro, după ce noii experţi desemnaţi de instanţă au stabilit că valoarea vilei în care tatăl lor a locuit este de 685.000 de euro, potrivit Antena Stars.

Citeşte şi Ionuţ Dolănescu, SCOS din SĂRITE de un cunoscut om de afaceri. „Îl dau în JUDECATĂ…..”

Aşa a spus expertul, un expert care a fost pus. A lasat-o cu aceeaşi valoare din 2012 până in 2015. Eu nu am vrut sa intru în discuţii dar atunci în momentul respectiv, Ionuţ a spus că valorează doar 300.000 asta a fost părerea lui„, a declarat Dragoş Dolănescu.

Ionuţ Dolănescu s-a mutat în urmă cu ceva timp în casa din Caimatei. Dragoş şi Ionuţ se luptă de şase ani în instanţe pentru averea tatălui lor. Iar bătălia este departe de a se fi terminat. Ionuţ Dolănescu spune că va contesta evaluarea experţilor privind valoarea casei.

Citeşte şi Şase ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Familia l-a comemorat la cimitirul Bellu